Hallitus ja johto

AVAINHENKILÖT TOIMINNAN TAKANA

JOHTO

JOONAS ANKKURI

toimitusjohtaja, perustajaosakas
joonas.ankkuri(a)asuntoneuvoja.fi

Ankkuri luotsaa Suomen Asuntoneuvojien koko liiketoimintaa eteenpäin toimitusjohtajana ja vuodesta 2014 alkaen Ankkuri on keskittynyt täysin Suomen Asuntoneuvoja Oy:n liiketoiminnan eteenpäin viemiseen. Vuosina 2008-2014 Ankkuri toimi Telia Oyj:n palveluksessa myynnin sekä myynnin johdon eri tehtävissä, joista viimeisimpänä vastuualueena oli toimia vetovastuussa pääkaupunkiseudun isojen kauppakeskusten myyntikonseptissa.  Ankkuri on aloittanut asuntosijoittamisen vuonna 2010. Asuntosijoittamisen hän aloitti ostamalla muutamia huoneistoja toimijalta, joka osti kokonaisia kerrostaloja ja myi ne edelleen huoneistoittain eteenpäin.

MIKKO FINNE

talous, osakas
Puh. 040 591 6140
mikko.finne(a)asuntoneuvoja.fi

Finnellä on vuosikymmenen kokemus erilaisista taloushallinnon ja tilintarkastuksen asiantuntijatehtävistä. Pitkän ja monipuolisen kokemuksensa ansiosta Mikko luotsaa Asuntoneuvojan talous- ja sopimusasioita vakaasti eteenpäin. Mikko on myös kokenut asuntosijoittaja, sillä hän on aloittanut sijoittamaan asuntoihin vuonna 2009.

TEEMU HEIKINHEIMO 

myynti, osakas
Puh. 040 777 3109
teemu.heikinheimo(a)asuntoneuvoja.fi

Teemu on myyntityön ja myynnin johtamisen moniosaaja, jolle on kertynyt myynnin ja esimiestyön kokemusta Telia Oy:stä sekä vakuutusyhtiö Fenniasta. Telian vuodet opettivat johtamista käytännössä ja Fennialla Teemu pääsi kokemaan, kuinka monimutkainen vakuutuskokonaisuus myydään asiakkaalle helposti ymmärrettävänä kokonaisuutena.

JOONAS ORAVA 

ostot, osakas
Puh. 0400 941 169 
joonas.orava(a)asuntoneuvoja.fi

Joonas on aloittanut asuntosijoittamisen noin kymmenen vuotta sitten ja on toinen ”Osta, vuokraa, vaurastu” –asuntosijoituskirjan kirjoittajista. Työuraa Joonas on tehnyt pankki- ja vakuutusalalla rahoituksen, sijoittamisen ja kiinteistövarainhoidon asiantuntijatehtävissä. Ennen siirtymistään Asuntoneuvojan palvelukseen alkuvuodesta 2017 Joonas työskenteli LähiTapiola Kiinteistövarainhoidossa kohdepäällikkönä.

MARKO KAARTO 

ostot, LKV 
Puh. 050 358 5874
marko.kaarto(a)asuntoneuvoja.fi

Kaarto on pitkän linjan asuntosijoittaja ja kouluttanut yli kolmea tuhatta asuntosijoittajaa heidän matkallaan paremmiksi asuntosijoittajiksi. Kaarto on myös kirjan ”Sijoita asuntoihin, Aloita, kehity, vaurastu” (2015) kirjoittaja sekä laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV). Kaarto on toiminut turva- ja asuntosijoitusalalla vuodesta 2003 alkaen yrittäjänä ja toimii vuodesta 2017 eteenpäin osana Suomen Asuntoneuvojien tiimiä.

VALTTERI HEINONEN

ostot, LKV, osakas
Puh. 044 307 4499
valtteri.heinonen(a)asuntoneuvoja.fi

Heinonen on pitkän linjan asuntosijoittaja. Ennen Asuntoneuvojiin siirtymistä Valtteri on toiminut kiinteistönvälitysalalla noin 10 vuotta, siitä suurimman osan yrittäjänä. Asuntoneuvojissa Heinonen on työskennellyt vuodesta 2014 lähtien. Hänen vastuualuettaan ovat myynti sekä ostot.

JUHANI LAHDELMA

remontit
Puh. 044 575 1362
juhani.lahdelma(a)asuntoneuvoja.fi

Lahdelmalla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista rakennus- ja LVI-alan töistä. Lahdelman tinkimätön työn jälki ja vaatimukset laadulle palvelevat Asuntoneuvojien remonttikonseptia ihanteellisesti. Kokemuksellaan Lahdelma varmistaa Asuntoneuvojien pintaremonttien työn laadun sekä ammattitaidon.

HEIKKI KOIVISTO

palvelut
Puh. 050 434 0507
heikki.koivisto(a)asuntoneuvoja.fi

Koivistolla on yli kymmenen vuoden kokemus johtamisesta myynti- ja palvelutoiminnoissa, sekä vahva osaaminen palveluprosessien rakentamisesta ja  kehittämisestä. Työkokemuksensa Koivisto on kerännyt omien alojensa suurissa yrityksissä Oral hammaslääkärit Oyj:ssä sekä TeliaSoneralla (nyk. Telia). Kokemuksellaan Heikki vie Asuntoneuvojien palvelukehitystä kohti mahdollisimman täydellisesti asiakkaita palvelevaa kokonaisuutta.

PEKKA MARTIKAINEN, IAT

isännöinti
Puh. 044 222 2513
pekka.martikainen(a)asuntoneuvoja.fi

Pekalla on vuosikymmenen kokemus kiinteistöalasta, keskittyen kiinteistöjen kunnossapitoon sekä erilaisten teknisten järjestelmien toimivuuteen. Vankan kokemuksen ja hänen arvomaailmansa vuoksi Pekka sopii hyvin Suomen Asuntoneuvojan tiimiin. Viime vuosina työura on keskittynyt isännöintialan eri tehtäviin ja Pekka on suorittanut isännöinnin ammattitutkinnon. Pekka vastaa Suomen Asuntoneuvoja Isännöinnin päivittäisistä tehtävistä.

HALLITUS

HARRI-PEKKA KAUKONEN 

hallituksen puheenjohtaja

Keskeinen työkokemus:
Kaukonen on toiminut Sanoma Oyj:n toimitusjohtajana vuosina 2011-2015 ja eri johtotason tehtävissä Oy Karl Fazer Ab:ssä vuosina 2003-2011. Tätä ennen hän oli osakas McKinsey & Companyssä vuosina 1999-2003.

Muut luottamustehtävät:
Esperi Care Oy, hallituksen puheenjohtaja, 2017-
Evli Pankki Oyj, hallituksen varapuheenjohtaja, 2008-
Tieto Oyj, hallituksen varapuheenjohtaja, 2016-
Ahlstrom-Munksjö Oyj, hallituksen jäsen, 2017
Lemminkäinen Oyj, hallituksen jäsen, 2017-
Lindström Group, hallituksen jäsen 2015-2016
Lindström Group, hallituksen puheenjohtaja 2017

VESA HONKANEN

hallituksen jäsen

Keskeinen työkokemus:
Honkanen on toiminut Trainers House Oyj:n eri johtotehtävissä vuosina 2002-2013 joista viimeisimmät vuodet yhtiön toimitusjohtajana. Tätä ennen Honkanen toimi reilut 20 vuotta ICT-toimialalla Nokian, IBM:n, Solteqin ja tanskalaisen Aston R5:n palveluksessa.

Muut luottamustehtävät:
4Business Oy, hallituksen puheenjohtaja, 2015-
FIM Oyj, hallituksen jäsen, 2006-2013
FIM Pankki Oy, hallituksen jäsen 2006-2013
Medilaser Oy, hallituksen jäsen 2016-2017
Trainers’ House Oyj, hallituksen jäsen 2013-2015

Honkanen on Directors’ Institute Finlandin (Hallitusammattilaiset) jäsen.

JOONAS ANKKURI

hallituksen jäsen

Keskeinen työkokemus:
Ankkuri on toiminut Telia Oyj:n myynnin eri johtotehtävissä vuosina 2008-2014 joista viimeisimmät vuodet vastaten yhtiön PK-seudun suurten kauppakeskusten myynnin johtamisesta. Ankkuri on Suomen Asuntoneuvoja Oy:n perustajaosakas sekä toimitusjohtaja.

TUOMAS EKSTRÖM

hallituksen jäsen

Keskeinen työkokemus:
Ekström on toiminut rahoitus- ja arvopaperialalla toimiessaan Jane ja Aatos Erkon säätiössä analyytikkona vuodesta 2014 eteenpäin sekä vuodesta 2017 eteenpäin Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen analyytikkona.  Ekström on toiminut lisäksi eri tehtävissä PYN Rahastoyhtiön palveluksessa sekä Verohallinnolla.

PÄR ÖSTERLUND

hallituksen jäsen

Keskeinen työkokemus:
Österlund on toiminut data- ja analytiikkayhtiö Bisnodella vuodesta 2013 eri johtotehtävissä vastaten tällä hetkellä 18 maassa toimivan Bisnode-ryhmän B2C-markkinoinnin tuotteista ja palveluista. Hän on aiemmin toiminut yrittäjänä digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ohjelmistojen parissa.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ TOIMINTAMALLISTAMME
JA SIJOITUSKOHTEISTAMME?