Kohteet

HALUATKO KUULLA LISÄÄ NÄISTÄ TAI MUISTA SIJOITUSKOHTEISTAMME?

OTA YHTEYTTÄ TAI JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN SOITAMME SINULLE

TUTKIMME TÄNÄ VUONNA YLI 10 000 HUONEISTOA

Ostamalla kokonaisia taloyhtiöitä kasvukeskuksista, pystymme tarjoamaan sijoittajille paljon erilaisia sijoituskohteita. Mitä enemmän ostamme sitä enemmän asiakkaamme hyötyvät. Toimintatapamme mahdollistaa sijoittajalle ihanteellisen ja helposti lähestyttävän sijoitusmallin. Sijoittaja pystyy ostamaan kauttamme sijoituskohteita, jotka ovat myyntihetkellä alle postinumeroalueen tilastollisen hinnan. Keskitymme pääsääntöisesti kasvukeskuksiin ja muuttovoittoisiin paikkakuntiin.

Lisäksi voit ulkoistaa sijoitusasuntojen hallinnoinnin alansa ammattilaisille. Pysyt ajantasalla vuokranmaksutilanteesta kuukausittain. Pystyt hyödyntämään sijoittajien näkökulmasta kehitettyjä remonttipalveluitamme, ylläpitämään ja kasvattamaan asunnon houkuttelevuutta vuokra- ja jälleenmyyntimarkkinoilla.

ALLA ESIMERKKEJÄ UUSIMMISTA KOHTEISTAMME

KUOPIO

Männistö

Kohde on 33 asunnon asunto-osakeyhtiö, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Männistössä.

Asuntokoot vaihtelevat yksiöstä perheasuntoihin, pinta-alaltaan 23 neliöstä 120 neliöön. Kaksitoista isoa asuntoa jaetaan 24 pienemmäksi asunnoksi. Jaettavat huoneistot remontoidaan samalla.

KUOPIO

Maunola

Kohde on 42 asunnon asunto-osakeyhtiö, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Maunolassa.

Asunto-osakeyhtiön lähipalveluihin kuuluvat mm. koulu, päiväkoti ja kauppa.

Asuntokoot vaihtelevat yksiöstä kolmioon, pinta-alaltaan 22,5 neliöstä 62 neliöön. Kymmenen isoa asuntoa jaetaan 20 pienemmäksi asunnoksi ja nämä huoneistot myydään pareittain, jolloin toinen asunto on kauttaaltaan uusi ja toinen pintaremontoitu.

VAASA

Teeriniemi

Kohde on 17 asunnon asunto-osakeyhtiö, joka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Teeriniemen kaupunginosassa. Kohteen lähipalveluihin kuuluvat mm. kauppa, päiväkoti ja koulu.

Asuntokoot vaihtelevat yksiöstä kolmioon, pinta-alaltaan 27,5 neliöstä 65 neliöön. Taloyhtiössä on mm. sauna, pesutupa.

SEINÄJOKI

Itikanmäki

Kohde on uudiskohde, jonka arvioitu valmistumisaika on vuoden 2018 loppuun mennessä. Kohde sisältää yhden 7 kerroksisen kerrostalorakennuksen joka sisältää 72 pientä huoneistoa. Huoneistot ovat kooltaan 28 – 42,5 m2. Jokaisen huoneiston hintaan sisältyy yksi autopaikkaosake. Yksiöiden ja kaksioiden vuokrattavuus on hyvä ja vuokrat pysyvät maltillisina 1-2 hengen talouksille. Uudiskohteen matala vastike sekä kiinteistöön liittyvä huolettomuus vuosien ajan mahdollistaa huolettoman asuntosijoittamisen. Pohjaratkaisut ovat nykyaikaisia ja kaikissa huoneistoissa on astianpesukone ja pyykinpesukonepaikat.

NOKIA

Viikki

Kohde on 34 asunnon asunto-osakeyhtiö, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Viikissä.
Asunto-osakeyhtiön lähipalveluihin kuuluvat mm. koulu, päiväkoti ja kauppa.

Asuntokoot vaihtelevat yksiöstä tilavaan kaksioon, pinta-alaltaan 30 neliöstä 45 neliöön.

Uudiskohde tarjoaa hyvää vakaata vuokratuottoa 5-5,4 prosentin haarukassa. Asuntojen velattomat hinnat ovat houkuttelevia suhteessa alueen muuhun tarjontaan.

LAPPEENRANTA

Sammonlahti

Kohde on vuonna 1985 rakennettu, 29 asunnon asunto-osakeyhtiö, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Sammonlahdella. Asunto-osakeyhtiön lähipalveluihin kuuluvat mm. koulu, päiväkoti ja kauppa.

Lappeenrannan yliopistolle kohteelta on matkaa noin 2km.

Asuntokoot vaihtelevat pinta-alaltaaan 31 neliöstä 75 neliöön.

Kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä!

Jon Korpikangas

040 126 1800
jon.korpikangas(a)asuntoneuvoja.fi

Jens Mennander

050 444 0718
jens.mennander(a)asuntoneuvoja.fi

Marko Kaarto

050 358 5874
marko.kaarto(a)asuntoneuvoja.fi

Antti Myllylä

040 777 3016
antti.myllyla(a)asuntoneuvoja.fi

Haluatko lisätietoja?

JOS HALUAT KUULLA LISÄÄ NÄISTÄ TAI MUISTA SIJOITUSMAHDOLLISUUKSISTA, OLE YHTEYDESSÄ MEIHIN TAI JÄTÄ YHTEYSTIETOSI NIIN SOITAMME SINULLE.