ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Kuopion Tikka, Kuopio

OSOITE:Opistokuja 8 ja 10, Kuopio
PÄÄURAKOITSIJASkanska Talorakennus Oy
VALMISTUMINEN:2/2024
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:5-7
HUONEISTOJEN KOOT:20m2 - 73m2
HOITOVASTIKE (arvio)2,95 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)2,05 € / jyvitetty osake

TUOTTO VUODESSA JOPA

5,0 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

10,7-9,5 %

ETUJA

• Keskeinen sijainti kasvavassa yliopistokaupungissa
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa asunnon pitkäaikaiseen omistamiseen
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

HATSALA JA KUOPIO SIJOITUSKOHTEENA

Entinen Savonian kampusalue Hatsalassa on saamassa uuden ilmeen ja muuttumassa moderniksi asuinalueeksi. Uuden alueen nimeksi tulee Puijonkuppee ja alueelle tulee noin 800 uutta asuntoa (Skanska). Puijonkuppee sijaitsee yhdellä Kuopion parhaista paikoista, vain reilun kilometrin päässä niin keskustasta kuin Itä-Suomen yliopistosta. Alue sijaitsee omassa rauhassaan, hyvien kulkuyhteyksien ja kevyenliikenteen väylien varrella. Kaupungin kaikki palvelut ovat vain lyhyen matkan päässä. Myös liikunta- ja urheilumahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä mm. Kuopio-halli, Kuntolaakson uimahalli ja lukuisia muita liikuntapaikkoja sijaitsee alle kilometrin päässä. Alueelle suunniteltu myöhemmin toteutettavaksi päiväkoti sekä kauppa.

Vuonna 2021 Kuopio sijoittui Vuokranantaja-barometrissa Suomen toiseksi parhaaksi ja Suomen Vuokranantajien kaupunkirankingissa viidenneksi parhaaksi kaupungiksi asuntosijoittajalle (Suomen Vuokranantajat, Pellervon taloustutkimus). Kaupungin väestönkehitys on ollut tasaisesti kasvava koko 2000-luvun ajan ja ennusteiden mukaan tulee jatkumaan niin myös pitkälle tulevaisuuteen. Viimeisen kymmenen vuoden aikana myös vuokra-asumisen suosio ja pienten, 1-2 henkilön, talouksien määrä on ollut voimakkaassa kasvussa.

KUOPION TIKKA

Asunto Oy Kuopion Tikka on 108 huoneiston yhtiö Kuopion Puijonkuppeessa. Kohde rakennetaan valinnaiselle vuokratontille ja siinä on 5-7 kerrosta. Kaikissa huoneistoissa on oma parveke, paitsi osassa yksiöitä ja kaksioita. Kolmioissa ja neliöissä on myös sauna. Kohteessa on yhteensä 55 autopaikkaa, jotka sijoitetaan viereiseen pysäköintilaitokseen. Uudet kerrostaloasunnot sijaitsevat rauhallisella alueella lyhyen matkan päässä keskustan palveluista, yliopistosta ja liikuntapaikoista.

Asunto Oy Kuopion Tikka tarjoaa vakaata positiivista kassavirtaa sekä hyvää vuokratuottoa. Yksiöiden vuokratuotot alkavat noin 5 % ja kaksioiden yli 4 %. Uudiskohde on sijoittajalle huoleton valinta. Hoitovastike on maltillisella tasolla ja remonttitarpeita ei tule pitkään aikaan. Näin kassavirta pysyy ennustettavana pitkälle tulevaisuuteen. Postinumeroalueen kerrostalojen hintataso ja vuokrataso ovat kasvaneet tasaisesti kaikissa kokoluokissa (Tilastokeskus).

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi
Varaa tapaaminen