ASUNTO-
SIJOITTAJALLE

LIITY SIJOITTAJALISTALLE

AUTAMME SINUA VAURASTUMAAN

Tietosuoja(Required)

ASUNTO-
SIJOITTAJALLE

LIITY SIJOITTAJALISTALLE

AUTAMME SINUA VAURASTUMAAN

Tietosuoja(Required)

…….

ASUNTOSIJOITTAMISTA
AVAIMET KÄTEEN -MALLILLA

Teemme asuntosijoittamisesta helppoa tarjoamalla asuntosijoittamista avaimet käteen -palvelumallilla.
Kun ostat asunnon meiltä, et jää yksin sijoitusasuntosi kanssa, vaan autamme sinua kasvattamaan asuntosalkkusi arvoa nyt ja tulevaisuudessa.

…….

AMMATTIMAISTA

Kun ostat meiltä sijoitusasunnon, pidämme huolen siitä, että kohde on etukäteen tutkittu ja tiedot ovat läpinäkyvästi saatavillasi.

Analysoimme kohteet puolestasi käyttämällä tietolähteinä mm. Tilastokeskusta, kaavoitustietoja, asuntojen hintaseurantapalvelua sekä muuta markkinatietoa kerääviä tietokantoja.

HELPPOA

Halutessasi kuulet kohde-esittelyn suoraan asiantuntijan kertomana – suoraan kotisohvaltasi.

Löydät kohde-esitteistä valmiiksi kerättynä asuntosijoittajalle tärkeät tiedot.

Huoneistot myydään valmiiksi vuokrattuina tai niin, että etsimme asuntoon vuokralaisen.

AIKAA SÄÄSTÄVÄÄ

Voit ulkoistaa sijoitusasuntojen hallinnoinnin alan ammattilaisille. Pysyt ajan tasalla vuokranmaksutilanteesta kuukausittain.

Pystyt hyödyntämään sijoittajien näkökulmasta kehitettyjä remonttipalveluita sekä ylläpitämään ja kasvattamaan asunnon houkuttelevuutta vuokra- ja jälleenmyyntimarkkinoilla.

AUTAMME SINUA VAURASTUMAAN

KATSO KOHTEEMME
ASUNTOSIJOITTAJALLE

Valitsemme ja rakennutamme kohteet tarkkoihin kriteereihin perustuen

Rakennutamme taloyhtiöitä kasvukeskuksiin ja muuttovoittoisiin paikkakuntiin. Tarjoamme myyntiin asuntoja, jotka ovat hinnaltaan ja varustelultaan kilpailukykyisiä. Palvelumallimme mahdollistaa sijoittajalle ihanteellisen tavan sijoittaa asuntoihin. Tarjoamme sijoituskohteita, jotka paitsi tuottavat ja säilyttävät hyvin arvonsa, ovat myös asukkaalle mieluisia.

Tutkimme jatkuvasti Suomen kasvukeskuksia ja niiden välittömässä läheisyydessä olevia asumiskeskittymiä. Käytämme tonttien ja kiinteistöjen ostamisessa alue-analytiikkaa, jolla seuraamme muun muassa alueen demografiatietoja.

VANTAA

Vantaa on lähes 240 000 asukkaallaan Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Vantaalla sijaitsee Suomen suurin lentoasema. Hyvien liikenneyhteyksien seurauksena Vantaalle on keskittynyt runsaasti muun muassa elintarvike-, LVI,- kone- ja laiteteollisuutta sekä yritystoimintaa.

LAHTI

Lahti on 120 000 asukkaallaan Päijät-Hämeen maakuntakeskus. Vuoden 2019 alusta alkaen Lahti on ollut yliopistokaupunki. Lahden seudun ammatillisissa oppilaitoksissa ja korkeakouluissa opiskelee vuosittain noin 25 000 opiskelijaa, joten myös kaupungin opiskelijaelämä on verrattain vilkasta.

KUOPIO

Kuopio on Itä-Suomen keskus ja Suomen yhdeksänneksi suurin kaupunki. Kuopiossa on noin 6750 yritystä, joissa on noin 50 600 työpaikkaa. Kuopio on vahva kasvukeskus ja vireä yliopistokaupunki, joka tarjoaa monipuoliset opiskelumahdollisuudet leikkikouluista yliopistoon ja ammatillisesta koulutuksesta vapaa-ajan viriketoimintaan.

SEINÄJOKI

noin 64.000 asukkaan Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus, joka on yksi Suomen nopeimmin kasvavista maakuntakeskuksista. Seinäjoen keskustan kaavaa on uudistettu viime vuosina ja uusi kaupunkikeskusta vahvistaa Seinäjoen vetovoimaa ja kilpailukykyä.

JYVÄSKYLÄ

Jyväskylä on Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki. Vilkkaan ja vetovoimaisen Jyväskylän asukasluku ja yrityselämä kasvavat vauhdilla. Asukasluvun kasvu on Suomen suurten kaupunkien kärkeä. Suosittu opiskelukaupunki on houkutteleva muuttokohde. Jyväskylässä on yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammattikoulu Gradia sekä useita muita oppilaitoksia.

JÄRVENPÄÄ

Järvenpää on yrittäjyyden, työn ja työvoiman elinvoimainen keskus Helsingin työssäkäyntialueella. Kaupungin työllisuusaste on korkeampi kuin valtakunnassa keskimäärin. Kaupungin työllisuusaste on korkeampi kuin valtakunnassa keskimäärin. Yritystoiminta on vilkasta ja kattaa noin 3000 eri alojen yritystä.

NOKIA

Nokia on uudistuva, kasvava ja kehittyvä lähes 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, Suomen vetovoimaisimmalla Tampereen kaupunkiseudulla. Nokialla yhdistyvät kaupunkiseudun monipuoliset palvelut sekä pienen kaupungin ihmisläheinen tunnelma.

TURKU

Turku on lähes 40 000 opiskelijan ja kuuden korkeakoulun kaupunki. 2000-luvulla kaupungin väkiluku on kasvanut 2020 tasaisesti noin prosentin vuodessa. Turun seutukunnalla on yli 22 000 yritystä ja 147 000 työpaikkaa. Erityisesti meri- ja lääketeollisuuden menestys heijastuu myös muille aloille. Turun tulevaisuus näyttää valoisalta: kaupunki kasvaa tasaisesti ja vetää opiskelijoita puoleensa entistä tehokkaammin.

JOENSUU

Joensuu on reilun 77 000 asukkaan kasvava kaupunki ja Pohjois-Karjalan maakuntakeskus. Asukasluvultaan Joensuu on Suomen 12. suurin kaupunki. Joensuu on aito opiskelijakaupunki, jossa on kaiken kaikkiaan on yli 20 000 opiskelijaa. Kaupungissa on kokoonsa suhteutettuna eniten opiskelijoita Suomessa.

NURMIJÄRVI

Nurmijärvi on voimakkaasti kasvava kunta logistisesti huippupaikalla. Helsinki-Vantaan lentokenttä vain 23 minuutin ajomatkan päässä ja
Helsingin keskusta saavutettavissa hieman yli puolessa tunnissa. Voimakkaasti kasvava ja kehittyvä Nurmijärvi tunnetaan erinomaisena sijoittumisvaihtoehtona ja toimintaympäristönä yritystoiminnalle.

JON KORPIKANGAS

Puh. 040 126 1800
jon.korpikangas(a)asuntoneuvoja.fi

JENS MENNANDER, LKV

Puh. 050 444 0718
jens.mennander(a)asuntoneuvoja.fi

HANNA LILJA, LKV

Puh. 045 253 6953
hanna.lilja(a)asuntoneuvoja.fi

Varaa ilmainen tapaaminen

  • MM slash DD slash YYYY