Yritys

TYÖSKENTELEMME MENESTYÄKSESI

TUNNUSLUKUJA

00+
HALLINNOITUA ASUNTOA
00+
VUOKRATTUA ASUNTOA
00+
MYYTYÄ ASUNTOA
00+
REMONTOITUA ASUNTOA

SUOMEN ASUNTONEUVOJA on nuorekas ja aikaansaava asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys, jonka tarkoituksena on auttaa sijoittajaa kasvamaan oman sijoitussalkkunsa kanssa.

Intohimomme on asuntosijoittaminen ja siihen liittyvien käytänteiden tekeminen ihmisille helpoiksi ja ymmärrettäviksi. Halusimme helpottaa sijoittajan arkea tarjoamalla kokonaisvaltaista pakettia asuntosijoittamiseen. Tarjoamme kaikki asuntosijoittamiseen liittyvät palvelut, joilla mahdollistamme tuottoa sijoituksellesi. Toimintamme lähtökohtana on auttaa sinua menestymään asuntosijoittamisen avulla.

MAANTIETEELLISESTI toimimme koko Suomessa. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin järjestämme tapaamisen. Kaikki tapaamiset ovat maksuttomia ja käymme asioita läpi sinun ehdoillasi. Meidän tehtävämme on auttaa sinua.

Tavoitteenamme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Meille on äärimmäisen tärkeää tyytyväisyytesi asiakkaana. Laitamme ammattitaitomme peliin ja teemme kaikkemme, jotta sinä menestyt sijoittajana.

Webinaari

TAPAA ASIANTUNTIJAMME KOTISOHVALLA!

Saat arvokasta tietoa sijoituskohteistamme vaivattomasti!

HALUATKO KUULLA LISÄÄ TOIMINTAMALLISTAMME
JA SIJOITUSKOHTEISTAMME?