Suomen Asuntoneuvoja

KUMPPANEILLE

OLEMME KETTERÄ TOIMIJA,

JOLTA SAAT VASTAUKSEN NOPEASTI.

Kumppani

Kiinteistönomistajille

Etsimme jatkuvasti ostettavaksi kokonaisia rivi- ja kerrostalokohteita sekä tontteja suomalaisista yliopistokaupungeista ja maakuntakeskuksista.
Kyseessä voi olla suoraomisteinen kiinteistö tai jo olemassa oleva asunto- tai kiinteistöyhtiö.

Toimintamallimme on myydä asunnot vuokrattuina eteenpäin. Tarvittaessa remontoimme kiinteistöä ja huoneistoja. Mikäli kyseessä on valmiiksi vuokrattu kohde, olemassa olevien vuokralaisten sopimuksia ei irtisanota.

Ratkaisu

Rakennusliikkeille / kiinteistökehittäjille

Asiakkaamme etsivät jatkuvasti pieniä sijoitusasuntoja suomalaisista yliopistokaupungeista ja kasvavista maakuntakeskuksista. Meillä on laajat sijoittajakontaktit ja valmis asiakaspohja.

Voimme sitoutua ostamaan valmiin talon kokonaan tai tulla hankkeeseen mukaan jo ennen rakentamisen aloittamista. Laajan yhteistyöverkoston ja pankkikontaktiemme kautta olemme tarvittaessa mukana rahoitusratkaisun rakentamisessa.

Yhteistyö

Majoituspalveluille

Hallinnoimme asiakkaidemme eri kokoisia sijoitusasuntoja monissa suomen suurimmista kaupungeista. Etsimme jatkuvasti ratkaisuja nostaaksemme näiden asuntojen käyttöastetta ja teemme tälläkin hetkellä yhteistyötä useiden lyhytaikaista majoitusta tarjoavien yritysten kanssa

Kysyttävää?

Ole rohkeasti yhteydessä

Kohteet
Timo Kupula

0400 273114
timo.kupula@asuntoneuvoja.fi

ETSITKÖ TIETOA TOIMINTAMALLEISTAMME TAI KOHTEISTAMME?