Katso alta mitä asiakkaamme meistä kertovat.

Suosittelijamallimme

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden suositella palveluamme ja ansaita näin 500 € alennusta asuntosi ostoon kahdella eri tavalla seuraavien ehtojen täyttyessä:

1. Jos tulet suosituksen kautta asiakkaaksemme:

  • Jätät yhteystietosi lomakkeemme kautta ja samalla merkitset sinua suositelleen henkilön tiedot lomakkeella merkittyyn kohtaan.
  • Ostat ensimmäisen asuntosi meiltä.

Lyhyesti: Olet oikeutettu 500 € alennukseen, kun ostat ensimmäisen asuntosi meiltä ja merkitset sinua suositelleen henkilön tiedot lomakkeella merkittyyn kohtaan. Lisäksi henkilö, joka sinua suositteli saa 500€ alennuksen seuraavaan asuntonsa ostoon.

2. Jos olet itse suosittelija:

  • Henkilö, jolle haluat suositella Asuntoneuvojaa, jättää yhteystietonsa verkkosivujemme kautta ja samalla merkitsee sinut suosittelijaksi lomakkeella merkittyyn kohtaan.
  • Suosittelun kautta tullut asiakas ostaa ensimmäisen asuntonsa meiltä.

Lyhyesti: Olet oikeutettu 500 € alennukseen, kun henkilö, joka ostaa ensimmäisen asuntonsa on merkannut sinut suosittelijakseen verkkosivujemme kautta. Lisäksi henkilö, jolle suosittelit Asuntoneuvojaa, saa 500€ alennuksen ensimmäisestä asunnostaan.

Miksi toimimme näin?

1. Sen sijaan, että käytämme rahat mainontaan sosiaalisessa mediassa tai perinteisissä medioissa, maksamme mieluummin tämän kulun suoraan sinulle alennuksen muodossa.

2. Haluamme palvella sinua niin hyvin, että olet valmis suosittelemaan meitä.

Huomioithan, kun tuot suosittelujen kautta monia uusia ensimmäisen asunnon ostavia asiakkaita Asuntoneuvojalle, saat kaikista uusista ostavista asiakkaista 500€ alennuksen ja voit käyttää kaikki kertyneet alennuksesi vaikka yhden asunnon ostoon! Alennus on käytettävissäsi kolmen vuoden ajan suosituksen saapumisen jälkeen.

Suositellessasi Asuntoneuvojaa voit ohjata henkilöt tälle sivulle ja kertoa, että asiakaslistallemme on helpointa liittyä alla olevalla lomakkeella tai kohdesivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Yhteydenottolomakkeesta tulee valita merkintä:

“Löysin Suomen Asuntoneuvojan suosittelijan kautta?”

Muistathan kertoa tälle henkilölle, että hän täyttää omat tietonsa, häntä kiinnostavat kohteet ja muistaa lisätä sinunkin tietosi, jolloin olette molemmat oikeutettuja 500€ alennukseen yllämainittujen ehtojen mukaisesti.