Suomen Asuntoneuvoja

OLIPA KERRAN ASUNTOSIJOITTAJA

Olipa kerran asuntosijoittaja, joka asuntosijoituskokemuksiensa ja onnistumisiensa innoittamana halusi tuoda asuntosijoittamisen kaikkien ulottuville. Hän halusi palavasti yksinkertaistaa asuntosijoittamisella vaurastumista. Asuntosijoittaja laski ja tutki, haastatteli ja kartoitti. Päivät vaihtuivat viikoiksi ja viikot kuukausiksi. Lopulta alkuperäinen ajatus vahvistui visioksi joka tulisi toteutumaan. Asuntosijoittajasta tulisi Asuntoneuvoja.

Tämän muodostuneen vision ytimessä asiakas oli keskeinen, hän säästi aikaa ja oli huoleton. Asuntoneuvojalle ei riittänyt, että asiakas olisi tyytyväinen vaan palvelukokemuksen tulisi olla vaativimmankin asiakkaan odotusarvot ylittävä, sillä asiakas oli kantava voima koko visiolle.

Pelkkä sijoittamisen helppous ei riittänyt. Asiakkaalle tulisi tarjota kaikki asuntosijoittamiseen tarvittavan tiedon elementit; elementit joiden avulla näiden tärkeiden sijoituspäätösten tekeminen olisi helppoa ja selkeää.

Tieto tulisi tarjota asiakkaalle ilman että asiakas joutuisi näkemään vaivaa. Niinpä Asuntoneuvoja varmisti, että tarvittavat tiedot sijoituskohteista olisivat saatavilla ja asiakkaan avuksi hyödynnettävissä. Varmistettuaan tietojen saatavuuden oli hän tyytyväinen. Asiakkaatkin varmasti olisivat.

Kokonaisuus ei olisi täydellinen, ellei mukaan kuuluisi mahdollisuutta asuntosijoittajan aikaa säästäviin palveluihin. Palveluihin, jotka tekisivät asuntosijoittamisesta vaivattomampaa ja huolettomampaa. Näin muodostui visio asuntosijoittajan palvelukokonaisuudesta, joka sisälsi ostetun sijoitusasunnon vuokraamisen, sen hallinnoinnin ja keskeiset remonttitarpeet.

Kokonaisuus oli vihdoin valmis ja oli aika kääntää ensimmäinen sivu. Vuonna 2012 alkunsa saanut tarina oli saanut juonensa josta se tulisi jatkumaan kehittyen ja kasvaen. Tämä tarina elää tänä päivänä yrityksenä nimeltään Suomen Asuntoneuvoja.

KOKONAISVALTAINEN PAKETTI ASUNTOSIJOITTAMISEEN

Olemme nuorekas ja aikaansaava asuntosijoittamiseen erikoistunut yritys, jonka tarkoituksena on auttaa sijoittajaa kasvamaan oman sijoitussalkkunsa kanssa.

Intohimomme on asuntosijoittaminen ja siihen liittyvien käytänteiden tekeminen ihmisille helpoiksi ja ymmärrettäviksi.

Halusimme helpottaa sijoittajan arkea tarjoamalla kokonaisvaltaista pakettia asuntosijoittamiseen. Tarjoamme kaikki asuntosijoittamiseen liittyvät palvelut, joilla mahdollistamme tuottoa sijoituksellesi. Toimintamme lähtökohtana on auttaa sinua menestymään asuntosijoittamisen avulla.

Maantieteellisesti toimimme koko Suomessa.

TUNNUSLUKUJA

Tavoitteenamme on kasvaa yrityksenä yhdessä asiakkaidemme kanssa.  Meille on äärimmäisen tärkeää tyytyväisyytesi asiakkaana, jonka vuoksi laitamme ammattitaitomme peliin ja teemme kaikkemme, jotta sinä menestyt sijoittajana.

00+
HALLINNOITAVAA ASUNTOA
00+
VUOKRATTUA ASUNTOA
00+
MYYTYÄ ASUNTOA
00+
REMONTOITUA ASUNTOA

HALUATKO KUULLA LISÄÄ ASUNTOSIJOITTAMISESTA
JA TÄMÄNHETKISISTÄ KOHTEISTAMME?