Hallitus ja johto

AVAINHENKILÖT TOIMINNAN TAKANA

ota yhteyttä

JOHTO

JOONAS ANKKURI

toimitusjohtaja, perustajaosakas
joonas.ankkuri(a)asuntoneuvoja.fi

Ankkuri luotsaa Suomen Asuntoneuvojien koko liiketoimintaa eteenpäin toimitusjohtajana ja vuodesta 2014 alkaen Ankkuri on keskittynyt täysin Suomen Asuntoneuvoja Oy:n liiketoiminnan eteenpäin viemiseen. Vuosina 2008-2014 Ankkuri toimi Telia Oyj:n palveluksessa myynnin sekä myynnin johdon eri tehtävissä, joista viimeisimpänä vastuualueena oli toimia vetovastuussa pääkaupunkiseudun isojen kauppakeskusten myyntikonseptissa.  Ankkuri on aloittanut asuntosijoittamisen vuonna 2010. Asuntosijoittamisen hän aloitti ostamalla muutamia huoneistoja toimijalta, joka osti kokonaisia kerrostaloja ja myi ne edelleen huoneistoittain eteenpäin.

MIKKO FINNE

talousjohtaja, osakas
Puh. 040 591 6140
mikko.finne(a)asuntoneuvoja.fi

Finnellä on vuosikymmenen kokemus erilaisista taloushallinnon ja tilintarkastuksen asiantuntijatehtävistä. Pitkän ja monipuolisen kokemuksensa ansiosta Mikko luotsaa Asuntoneuvojan talous- ja sopimusasioita vakaasti eteenpäin. Mikko on myös kokenut asuntosijoittaja, sillä hän on aloittanut sijoittamaan asuntoihin vuonna 2009.

JUSSI POHTO

operatiivinen johtaja, osakas
Puh. 040 169 8010
jussi.pohto(a)asuntoneuvoja.fi

Jussi on työskennellyt myynnin ja johtamisen parissa pankkialalla yli 15 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta johtoryhmätason tehtävissä, viimeisimpänä Oma Säästöpankki Oyj:n Itä-Suomen aluejohtajana. Jussi on suorittanut laillistetun kiinteistövälittäjän (LKV) tutkinnon sekä Sijoituspalvelututkinnon (APV) ja on koulutustaustaltaan GeMBA. Eri luottamustehtävissä Jussi on toiminut säätiöissä sekä kiinteistövälitysalalla. Vuodesta 2017 alkaen Jussi on toiminut Pohjantähti keskinäinen vakuutusyhtiö hallituksen varapuheenjohtajana. Asuntosijoittamisen Jussi on aloittanut vuonna 2009.

JOONAS ORAVA 

sijoitusjohtaja, osakas
Puh. 0400 941 169 
joonas.orava(a)asuntoneuvoja.fi

Joonas on aloittanut asuntosijoittamisen noin kymmenen vuotta sitten ja on toinen “Osta, vuokraa, vaurastu” –asuntosijoituskirjan kirjoittajista. Työuraa Joonas on tehnyt pankki- ja vakuutusalalla rahoituksen, sijoittamisen ja kiinteistövarainhoidon asiantuntijatehtävissä. Ennen siirtymistään Asuntoneuvojan palvelukseen alkuvuodesta 2017 Joonas työskenteli LähiTapiola Kiinteistövarainhoidossa kohdepäällikkönä.

SANI VEIJALAINEN

johdon ja liiketoimintayksiköiden kontrolleri

HALLITUS

VESA HONKANEN

hallituksen puheenjohtaja

Keskeinen työkokemus:
Honkanen on toiminut Trainers House Oyj:n eri johtotehtävissä vuosina 2002-2013 joista viimeisimmät vuodet yhtiön toimitusjohtajana. Tätä ennen Honkanen toimi reilut 20 vuotta ICT-toimialalla Nokian, IBM:n, Solteqin ja tanskalaisen Aston R5:n palveluksessa.

Muut luottamustehtävät:
4Business Oy, hallituksen puheenjohtaja, 2015-
FIM Oyj, hallituksen jäsen, 2006-2013
FIM Pankki Oy, hallituksen jäsen 2006-2013
Medilaser Oy, hallituksen jäsen 2016-2017
Trainers’ House Oyj, hallituksen jäsen 2013-2015

Honkanen on Directors’ Institute Finlandin (Hallitusammattilaiset) jäsen.

JOONAS ANKKURI

hallituksen jäsen

Keskeinen työkokemus:
Ankkuri on toiminut Telia Oyj:n myynnin eri johtotehtävissä vuosina 2008-2014 joista viimeisimmät vuodet vastaten yhtiön PK-seudun suurten kauppakeskusten myynnin johtamisesta. Ankkuri on Suomen Asuntoneuvoja Oy:n perustajaosakas sekä toimitusjohtaja.

TUOMAS EKSTRÖM

hallituksen jäsen

Keskeinen työkokemus:
Ekström on toiminut rahoitus- ja arvopaperialalla toimiessaan Jane ja Aatos Erkon säätiössä analyytikkona vuodesta 2014 eteenpäin sekä vuodesta 2017 eteenpäin Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen analyytikkona.  Ekström on toiminut lisäksi eri tehtävissä PYN Rahastoyhtiön palveluksessa sekä Verohallinnolla.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ TOIMINTAMALLISTAMME
JA SIJOITUSKOHTEISTAMME?