Tiedote liiketoimintakaupasta

Suomen Asuntoneuvoja Isännöinti Oy ja Asuntopehtoori Isännöinti Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen liiketoimintakaupasta. Sovitussa liiketoimintakaupassa Asuntopehtoori Isännöinti Oy ostaa Suomen Asuntoneuvoja Isännöinti Oy:n liiketoiminnan. Liiketoimintakaupassa kaikki Suomen Asuntoneuvoja Isännöinti Oy:n asiakassopimukset siirtyvät 1.3.2022 alkaen Asuntopehtoori Isännöinti Oy:lle.

Liiketoimintakauppa ei vaadi Suomen Asuntoneuvoja Isännöinti Oy:n isännöimien taloyhtiöiden osakkeenomistajilta tai asukkailta toimenpiteitä. Uudet yhteystiedot toimitetaan 1.3.2022 jälkeisiin yhteydenottoihin asukkaille ja osakkeenomistajille. Asuntopehtoori Isännöinti Oy ja Suomen Asuntoneuvoja Isännöinti Oy hoitavat yhteistyössä siirtymäajan isännöinnin, jotta taloyhtiöiden isännöinti toimii virheettömästi. Päävastuullisena isännöitsijänä toimii Pekka Martikainen 28.2.2022
saakka.

Liiketoimintakaupan tavoitteena oli löytää sopiva isännöintiyhtiö jatkamaan nykyistä toimintaa ja toteuttamaan laadukasta isännöintiä niin asiakaspalvelun kuin taloyhtiöiden johtamisen näkökulmasta. Uskomme mainittujen asioiden toteutuvan Asuntopehtoori Isännöinti Oy:n toimesta, toteaa Suomen Asuntoneuvoja Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Pekka Martikainen.

Suomen Asuntoneuvoja Isännöinti Oy toi käydyissä keskusteluissa selkeästi esille sen, minkälaisen toimijan he haluavat työtään jatkavan. Asuntopehtoori Isännöinti Oy:n toiminnan keskipisteenä on laadukas asiakaspalvelu ja vahva asiantuntijuus, joiden tavoitteena on miellyttävä asumiskokemus sekä kannattava omistajuus. Tämän mahdollistaa kokenut ja asiantunteva henkilöstömme, joka odottaa innolla tulevaa yhteistyötä uusien taloyhtiöasiakkaiden kanssa, kommentoi Asuntopehtoori Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Antti Hynynen toteutunutta liiketoimintakauppaa.

Suomen Asuntoneuvoja -konserni luopuu isännöintiliiketoiminnasta ja keskittyy jatkossa entistä vahvemmin asuntoliiketoiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja liiketoimintakaupasta antavat:
Suomen Asuntoneuvoja Isännöinti Oy, Pekka Martikainen, toimitusjohtaja
(pekka.martikainen@asuntoneuvoja.fi)

Asuntopehtoori Isännöinti Oy, Antti Hynynen, toimitusjohtaja
(antti.hynynen@asuntopehtoori.fi)

Pekka Martikainen ja Antti Hynynen