ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Vantaan Pekko, Vantaa

OSOITE:Haltiantie 16, Vantaa
PÄÄURAKOITSIJASRV Rakennus Oy
VALMISTUMINEN:11/2023
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:8
HUONEISTOJEN KOOT:27,0m2 - 78m2
HOITOVASTIKE (arvio)3,0 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)3,70 € / osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

4,5 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

9,2-9,9 %

HUOLETONTA SIJOITTAMISTA

• Kehittyvä kaupunki metropolialueella
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa asunnon pitkäaikaiseen pitoon
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Vantaa on lähes 240 000 asukkaallaan Suomen neljänneksi suurin kaupunki. Vantaalla sijaitsee Suomen suurin lentoasema. Hyvien liikenneyhteyksien seurauksena Vantaalle on keskittynyt runsaasti muun muassa elintarvike-, LVI,- kone- ja laiteteollisuutta sekä yritystoimintaa.

Teollisuusalueita on Kehä III:n varrella, erityisesti lentoaseman yhteydessä ja viereisissä Viinikkalan, Veromiehen, Pakkalan ja Koivuhaan kaupunginosissa sekä Hakkilassa, jonne kulkee pistoraide pääradalta. Lentokentän ympäristöön on syntynyt niin kutsuttu lentokenttäkaupunki, Aviapolis, jossa on muun muassa suuria logistiikka-alan ja korkean teknologian yrityksiä.

Vantaalla on yhdeksän lukiota ja Ammattikorkeakouluopetusta tarjoavat Metropolia ja Laurea.

KAUPUNGIN OSA JA KOHDE

Louhela sijaitsee lentokentälle vievän kehäradan varrella lähellä Martinlaaksoa. Alue on hyvin saavutettavissa sekä julkisella liikenteellä että henkilöautolla. Alue rakennettiin alunperin metsäiseksi omakotialueeksi. Nykyään puhutaan urbaanista keskuksesta, jonka asunnoista suurin osa on kerrostaloja. Keskustasta löytyvät pääpalvelut, K-market, uimahalli sekä lukio.

Asunto Oy Vantaan Pekko on 81 asunnon kerrostaloyhtiö. Kahdeksankerroksisen yhtiön ylimmistä kerroksista on hienot maisemat ja kaikissa asunnoissa on joko parveke tai ranskalainen parveke. Taloyhtiön pihalle tulee osakkeina myytäviä autohallipaikkoja sekä kellariin erillisiä pienvarastoja. Lisäksi kohteen takapihalle sijoittuu rentouttava Jokiuoman puisto.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi