ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Jyväskylän Kangasrinteen Katajanmarja, Jyväskylä

OSOITE:Huhta 9B, Jyväskylä
PÄÄURAKOITSIJAVRP Keski-Suomi Oy
VALMISTUMINEN:8/2022
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:7
HUONEISTOJEN KOOT:23,5m2 - 48,5m2
HOITOVASTIKE (arvio)3,20 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)3,250 € / jyvitetty osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

5,5 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

11,2-11,5 %

HUOLETONTA SIJOITTAMISTA

• Uusi kehittyvä alue vehreissä maisemissa
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa kohteen pitkäaikaiseen pitoon
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Vuonna 1837 perustettu Jyväskylä on Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki. Vilkkaan ja vetovoimaisen Jyväskylän asukasluku ja yrityselämä kasvavat vauhdilla. Asukasluvun kasvu on Suomen suurten kaupunkien kärkeä.

Suosittu opiskelukaupunki on houkutteleva muuttokohde. Jyväskylässä on yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, ammattikoulu Gradia sekä useita muita oppilaitoksia. Merkittävin teollisuuden työnantaja on Valmet Oyj.

Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva Jyväskylän seutu on arkkitehtuurin kehto isolla A:lla ja kahden Unescon maailmanperintökohteensa ansiosta uniikki isolla U:lla! Kaupunki tarjoaa ajatuksia herättävää, rosoisen nuorekasta ja laadukasta kulttuuria.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Huhtasuo on vehreä kaupunginosa keskustasta koilliseen noin neljä kilometriä. Alueelle on juuri valmistunut uusi koulukeskus ja päivittäistavarakauppa, terveysasema ja kirjasto ovat noin puolen kilometrin päässä. Seppälän kattavat palvelut ovat noin kahden kilometrin päässä. Talo rakennetaan uudelle kaavoitetulle paikalle vanhan Kangasvuoren sairaalan ympäristöön, jossa toisella puolella on jalkapallokenttä ja toisella puolella metsikkö.

Asunto Oy Jyväskylän Kangasrinteen Katajanmarja on 62 huoneiston kerrostalokohde. Yhtiön omistuksessa on pihalla 22 autopaikkaa, jotka vuokrataan yhtiön asukkaille.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi