SUOMEN ASUNTONEUVOJAN KIRJA-ARVONNAN SÄÄNNÖT – KESÄ 2022

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjä: Suomen Asuntoneuvoja Oy, Y-Tunnus: 2510680-5, Linnoitustie 3, 02600 Espoo.

2. Palkinnon arvonta
Arvonnan voittaja (3 kpl) saa palkinnoksi yhden kirjan, jonka hän valitsee neljästä vaihtoehdosta.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Voittaja arvotaan 18.7.2022 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta.

Palkinto toimitetaan postitse voittajalle tämän ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Toimitus tapahtuu noin viikon sisällä arvonnan suorittamisesta.

3. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistumisen tapahtuu Suomen Asuntoneuvojan arvontasivun kautta. Arvontaan eivät saa osallistua Suomen Asuntoneuvojan tai sen tytäryhtiöiden työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

4. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 7.7. – 17.7.2022 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta. Arvonta voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.

5. Osallistuminen
Arvontaan voi osallistua vain arvontasivun kautta. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä omat yhteystiedot kysyttyihin arvonnan kohtiin ja hyväksymällä markkinointiluvan. Pakollisia kenttiä ovat: sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Sama henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran.

6. Arvonta
Arvonta suoritetaan 18.7.2022 mennessä.

Arvonnan järjestäjä järjestää arvonnan, arpoo voittajat ja ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan annetuilla yhteystiedoilla seitsemän päivän kuluessa, järjestäjä arpoo uuden voittajan. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta kymmenen päivän kuluessa, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota.

7. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ei ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Suomen Asuntoneuvojan kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

8. Henkilötietojen käsittely
Annetut tiedot talletetaan Suomen Asuntoneuvojan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste).

Kilpailun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi tai osallistumisesi olemalla yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteeseen myynti@asuntoneuvoja.fi.

9. Sääntöjen muutokset ja tulkinta
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan tällä sivulla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.