ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Nurmijärven Alitilantie 27, Nurmijärvi

OSOITE:Alitilantie 27, Nurmijärvi
PÄÄURAKOITSIJARakennus K. Karhu Oy
VALMISTUMINEN:6/2023
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:4
HUONEISTOJEN KOOT:24 m2 - 77 m2
HOITOVASTIKE (arvio)3,30 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)1,95 € / jyvitetty osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

5,1 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

10,7-12,3 %

ETUJA

• Muuttovoitoinen kunta lähellä pääkaupunkiseutua
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa asunnon pitkäaikaiseen omistamiseen
• Uudehkon kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Nurmijärvi on tutkitusti Suomen kasvupotentiaalisimpia kuntia ja tästä syystä erittäin vahva sijoituskohde yritykselle. Nurmijärvellä on hyvin positiivinen kuva elinkeinoelämän edustajien näkökulmasta (Taloustutkimus: Kuntien imagotutkimus). Kolme neljäsosaa uusista taloista alueelle on kerros- rivi, ja paritaloja.

Nurmijärvellä TTS tarjoaa ammatillista ja laadukasta koulutusta lukuisille eri aloille. Koulutus suuntautuu aloille, jotka tarjoavat vahvat työllisyysnäkymät. Koulutusmahdollisuudet vetävät puoleensa opiskelijoita. Kasvavien muuttomäärien tasapainottamiseksi suunnitteilla on raideliikenneyhteys Helsinkiin.

Nurmijärven kunta on erinomainen ja monimuotoisia vaihtoehtoja tarjoava asuinpaikka, jossa laadukkaat palvelut ja mahdollisuudet luovat lähes rajattoman potentiaalin. Palvelut ovat nopeassa kehityksessä muuttoliikkeen vaikutuksesta.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Alitilantie sijaitsee Klaukkalan keskustan halki kulkevan Klaukkalantien varrella, lähellä terveysasemaa ja keskustan palveluita. Alue on hyvin saavutettavissa sekä autolla että julkisella liikenteellä. Lähin bussipysäkki, josta pääsee Helsinkiin, sijaitsee 70m päässä kohteesta. Alue rakennettiin alun perin metsäiseksi omakotialueeksi. Nykyään puhutaan urbaanista keskuksesta, jonka asunnoista kolme neljäsosaa on kerros-, rivi-, ja paritaloja. Kilometrin säteellä kohteesta löytyvät Klaukkalan urheilualue ja Nurmijärven monitoimitalo Monikko.

Asunto Oy Nurmijärven Alitilantie 27 on 40 asunnon kerrostaloyhtiö. Nelikerroksisen yhtiön jokaisesta asunnosta löytyy joko terassi tai parveke, lukuun ottamatta yksiöitä, joissa on ranskalainen parveke. Ensimmäisen kerroksen asuntojen avoterasseilla on yläpuolisen asunnon parvekkeen kokoinen puupatio sekä pensasistutuksilla rajattu oma piha. Osassa asunnoista on sauna. Asuntoyhtiön pihalla on yhteensä 32 autopaikkaa, joista osa on katoksellisia.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi