ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Kolunkatu 1, Nokia

OSOITE:Kolunkatu 1B, Nokia
PÄÄURAKOITSIJAVRP Länsi-Suomi Oy
VALMISTUMINEN:9/2023
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:7-8
HUONEISTOJEN KOOT:23,0m2 - 75m2
HOITOVASTIKE (arvio)2,70 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)2,03 € / osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

5,2 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

11,0-12,0 %

HUOLETONTA SIJOITTAMISTA

• Hyvä sijainti Suomen suosituimmalla kaupunkiseudulla
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa kohteen pitkäaikaiseen pitoon
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Nokia tunnetaan vahvana teollisuuden kaupunkina, jonka maaperässä ovat Nokia-konsernin juuret. Eikä teollinen perinne ole vain historian havinaa, sillä teollisuuden työpaikkoja on edelleen lähes puolet kaikista työpaikoista. Teollisuus on edelleen tärkeä työllistäjä ja kaupungin vireyttäjä ja tarjoaa myös mahdollisuuksia kaupungin jatkuvalle kehittymiselle. Tunnetuimpia nokialaisia tuotemerkkejä lienevät Nokian Renkaat, Nanso ja Molok-syväkeräysjärjestelmät sekä paperimerkit Nessu, Embo, Emilia ja Lotus.

Kaupungista on hyvät kulkuyhteydet kaikkiin suuntiin. Tampereen keskusta on vain 15 minuutin ajomatkan päässä ja junat pysähtyvät Nokian rautatieasemalla usean kerran päivässä. Nokian lukion lisäksi Tampereen yliopistot ja korkeakoulut ovat hyvien yhteyksien päässä Nokiasta.

Uudistuva, kasvava ja kehittyvä kaupunki on tunnettujen suomalaisten tuotemerkkien syntypaikka, myös lukuisat taiteilijat ja urheilijat ovat ponnistaneet maailmanmaineeseen Nokialta.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Kohde sijaitsee asemanseudulla, joka on yksi kolmesta painopistealueesta Nokian kaupungin keskustavisiossa. Nokian asema on lyhyen matkan päässä ja sieltä pääsee Tampereen keskustaan nopeasti. Nokian keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä ja koulu ja päiväkoti ovat molemmat alle kilometrin matkan takana.

Asunto Oy Kolunkatu 1 on 96 huoneiston asunto-osakeyhtiö. Kohteen asuntojakauma on erittäin monipuolinen alkaen 23 neliön yksiöstä ja päättyen 75 neliön kokoiseen neliöön. Taloyhtiön pihalta myydään erikseen auto- ja autokatospaikkoja. Tontti on valinnainen vuokratontti, joten asunnon ostaja voi halutessaan lunastaa oman asuntonsa tonttiosuuden talon valmistuessa ja siitä eteenpäin aina vuosittain.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi