ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Turun Linkkitornin Valo, Turku

OSOITE:Linkkitorninkatu 3, Turku
PÄÄURAKOITSIJALujatalo Oy
VALMISTUMINEN:9/2023
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:8
HUONEISTOJEN KOOT:23,5 m2 - 76,5 m2
HOITOVASTIKE (arvio)3,80 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)1,76 € / osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

4,7 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

9,4-10,2 %

HUOLETONTA SIJOITTAMISTA

• Kattavat lähipalvelut Itäharjun Prisman yhteydessä
• Hyvät kulkuyhteydet keskustaan
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa asunnon pitkäaikaiseen omistamiseen
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Turku on Varsinais-Suomen maakunnan keskus, joka sijaitsee Aurajoen suulla Saaristomeren rannikolla. Kaupungin keskustan halki virtaava Aurajoki on Suomen merkittävimpiä ja Varsinais-Suomen suurimpia jokia. Kaupungin arvioidaan syntyneen 1200-luvun lopulla, mikä tekee siitä Suomen vanhimman kaupungin. Turku oli pitkään Suomen merkittävin asutuskeskus, maan ensimmäinen pääkaupunki 1809–1812 ja 1840-luvulle saakka myös Suomen suurin kaupunki. Turkua pidetään usein Suomen porttina länteen. Kaupunki on merkittävä kaupallinen satamakaupunki, ja Turun satamasta on tiheä matkustajalauttaliikenne Maarianhaminaan sekä Tukholmaan.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Kohde sijaitsee Pääskyvuoren kaupunginosassa noin neljän kilometrin päässä keskustasta. Alueen asutus koostuu rivi-, omakoti ja kerrostaloista. Pääskyvuoressa on julkisen liikenteen yhteydet keskustan palveluihin ja kaupunginosassa on koulu, päiväkoti sekä kauppa. Lähellä sijaitseva Pääskyvuoren mäki tuo luonnon lähelle.

Asunto Oy Turun Linkkitornin Valo koostuu kahdesta talosta ja yhteensä 96 asunnosta. Kävelyetäisyydellä kulkee useita bussilinjoja kaupungin tiheimmillä vuoroväleillä. Pihakannen alle tulee osakkeina myytäviä autohallipaikkoja. Huoneistokoot vaihtelevat tehokkaista yksiöistä tilavampiin neliöihin. Huoneistokoosta riippuen asunnoissa on joko parveke tai ranskalainen parveke.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi