…….

MIKKO MATERO LUOTSAAMAAN ASUNTONEUVOJAN TALOUTTA

Suomen Asuntoneuvoja saa lokakuun alussa vahvistusta johtoryhmäänsä, Kun Mikko Matero aloittaa työt talousjohtajan roolissa. Pitkäaikainen talousjohtaja ja osakas Mikko Finne keskittyy jatkossa johtamaan talouden keskeisiä projekteja.

Viimeiset neljä vuotta Matero on toiminut Gigantti Oy:n talousjohtajana ja vastannut siellä Suomen yhtiön taloushallinnosta, verotuksesta ja myymäläverkostosta. Aiemmin hän on toiminut mm. talouden ja liiketoiminnan analytiikan johtotehtävissä Tuko Logisticsilla ja Sokotel Oy:ssä. Koulutukseltaan Matero on kauppatieteiden maisteri.

Työssään Gigantissa Matero pääsi näkemään erittäin herkän vähittäiskaupan muutoksia läheltä. Suomen Asuntoneuvojalle hän tuo mukanaan vahvaa analyyttisyyttä ja strategista suunnittelutaitoa. Tämän lisäksi hän tuo mukanaan joukkueajattelua tukemaan jo entisestään vahvaa yhdessä tekemisen kulttuuria.

– Uskon tuovani Asuntoneuvojalle mukanani energiaa, tiimihenkeä ja uusia näkemyksiä. Tulen erittäin hyvin toimeen ihmisten kanssa ja nautin suuresti ihmisten kanssa työskentelystä. Toisaalta rakastan valtavasti haasteita ja erityisesti niiden ratkaisua. Mutta pyrin myös välttämään kaikin tavoin ongelmien luontia tyhjästä.

Suomen Asuntoneuvojalla tuetaan jatkuvaa itsensä kehittämistä, lukemista ja opiskelua työn ohessa. Uudessa työpaikassaan Matero uskoo pääsevänsä opettelemaan paljon uutta liittyen taloushallinnon eri osa-alueisiin, johtoryhmätyöskentelyyn, toimialaan ja liiketoiminnan lainalaisuuksiin.

– Uskon että ihminen tai organisaatio ei ole koskaan valmis, joten oppimista riittää monella saralla. Eniten odotan oppivani sitä, kuinka pystymme yhdessä rakentamaan ja muokkaamaan strategiaa sekä toteuttamaan sitä. Mielikuvani on, että Asuntoneuvojalla on kyky uudistaa, rakentaa ja muokata koko toimialaa. Tiedän tulevani erittäin kovaan porukkaan ja mielenkiintoiseen yritykseen.

Mikko Matero aloittaa 1.10. Suomen Asuntoneuvojalla talousjohtajana.…….