ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Nurmijärven Kisakuja 4, Nurmijärvi

OSOITE:Kisakuja 4, Nurmijärvi
PÄÄURAKOITSIJARakennusliike Soimu Oy
VALMISTUMINEN:2/2024
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:5
HUONEISTOJEN KOOT:25 m2 - 77 m2
HOITOVASTIKE (arvio)3,60 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)2,07 € / jyvitetty osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

4,8 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

10,1-10,4 %

ETUJA

• Muuttovoitoinen kunta lähellä pääkaupunkiseutua
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa asunnon pitkäaikaiseen omistamiseen
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Nurmijärvi on tutkitusti Suomen kasvupotentiaalisimpia kuntia ja tästä syystä erittäin vahva sijoituskohde yritykselle. Nurmijärvellä on hyvin positiivinen kuva elinkeinoelämän edustajien näkökulmasta (Taloustutkimus: Kuntien imagotutkimus). Kolme neljäsosaa uusista taloista alueelle on kerros- rivi, ja paritaloja.

Nurmijärvellä TTS tarjoaa ammatillista ja laadukasta koulutusta lukuisille eri aloille. Koulutus suuntautuu aloille, jotka tarjoavat vahvat työllisyysnäkymät. Koulutusmahdollisuudet vetävät puoleensa opiskelijoita. Kasvavien muuttomäärien tasapainottamiseksi suunnitteilla on raideliikenneyhteys Helsinkiin.

Nurmijärven kunta on erinomainen ja monimuotoisia vaihtoehtoja tarjoava asuinpaikka, jossa laadukkaat palvelut ja mahdollisuudet luovat lähes rajattoman potentiaalin. Palvelut ovat nopeassa kehityksessä muuttoliikkeen vaikutuksesta.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Kisakuja 4 sijaitsee Klaukkalan keskustan halki kulkevan Klaukkalantien varrella, lähellä terveysasemaa, Klaukkalan koulua ja keskustan palveluita. Alue on hyvin saavutettavissa sekä autolla että julkisella liikenteellä. Lähin bussipysäkki, josta pääsee Helsinkiin sijaitsee kuuden minuutin kävelymatkan päässä kohteesta. Alue rakennettiin alun perin metsäiseksi omakotialueeksi. Nykyään puhutaan urbaanista keskuksesta, jonka asunnoista kolme neljäsosaa on kerros-, rivi-, ja paritaloja. Kilometrin säteellä kohteesta löytyvät suurten ruokakauppojen lisäksi Klaukkalan urheilualue ja Nurmijärven monitoimitalo Monikko.

Asunto Oy Nurmijärven Kisakuja 4 on 42 asunnon kerrostaloyhtiö. Viisikerroksisen hissillä varustetun yhtiön jokaisesta asunnosta löytyy lasitettu parveke lukuun ottamatta pienimpiä yksiöitä, joissa on ranskalainen parveke. Talon pihalle tulee osakkeina myytäviä autopaikkoja.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi