ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Vantaan Tiikeri, Vantaa

OSOITE:Ojalehdonkuja 2, Vantaa
PÄÄURAKOITSIJALujatalo Oy
VALMISTUMINEN:1/2022
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:9
HUONEISTOJEN KOOT:25m2 - 65fm2
HOITOVASTIKE (arvio)5,30 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)2,362 € / osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

4,1 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

11,1-13,1 %

HUOLETONTA SIJOITTAMISTA

• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen
• Kehittyvä kaupunki metropolialueella
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa kohteen pitkäaikaiseen pitoon

KAUPUNKI

Vantaa on rento ja kansainvälinen lentokenttäkaupunki keskellä metropolialuetta. Erilaisilla kulttuureilla on tilaa kukoistaa, ja Vantaalla puhutaan yli 119 äidinkieltä. Vantaa on houkutteleva kaupunki, joka kasvaa nopeasti. Se koostuu seitsemästä suuralueesta, ja sen omaleimaiset keskustat rakentuvat jatkuvasti entistä kaupunkimaisemmiksi.

Sijaintinsa ja saavutettavuutensa ansiosta Vantaa on myös yrityksille erinomainen sijoittumiskohde. Vantaalla toimii yli 11 000 yritystä, jotka tarjoavat yli 100 000 työpaikkaa, ja lentokenttäalueen kupeessa sijaitsee Suomen nopeimmin kasvava yritysalue Aviapolis.

Vantaa tarjoaa asukkailleen laadukkaat julkiset palvelut ja lukuisia mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Kaupungissa on vireä kulttuuritarjonta, monipuoliset liikuntapaikat ja kattava palveluverkosto. Lisäksi luonto on lähellä: useimmilla asukkailla on enintään 300 metriä lähimpään virkistysalueeseen.

Vantaalla eläminen on mutkatonta ja liikkuminen helppoa. Julkinen liikenne on sujuvaa, ja suurin osa vantaalaisista asuu kilometrin säteellä juna-asemasta.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Asola sijaitsee pääjunaradan varrella vain parin juna-aseman päässä Vantaan hallinnollisesti keskuksesta Tikkurilasta. Alue on hyvin saavutettavissa sekä julkisella liikenteellä että henkilöautolla. Koivukylän asemalta on hyvä lähijunayhteys eri puolille pääkaupunkiseutua ja sekä Tuusulan että Lahden väylille on lyhyt matka. Kattavista päivittäistavarapalveluista pitävät huolen aseman lähellä sijaitsevat K-Citymarket, S-Market ja Lidl.

Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin lenkki 23 on omalle tontilleen rakennettava kahdeksankerroksinen hissillinen asuintalo. Kohteeseen tulee asuntoja yksiöistä kolmioihin yhteensä 57 kappaletta. Kaikista asunnoista löytyy lasitettu parveke. Kohteen kaksioista ja kolmioista löytyy myös sauna. Kohteeseen tulee myös osakkeina myytäviä parkkipaikkoja, joista osa sijaitsee kadun toiselle puolelle rakennettavassa pysäköintilaitoksessa.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi