ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Joensuun Pohjoiskartano, Joensuu

OSOITE:Pohjoiskatu 15, Joensuu
PÄÄURAKOITSIJALujatalo Oy
VALMISTUMINEN:8/2023
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:6
HUONEISTOJEN KOOT:24 m2 - 75 m2
HOITOVASTIKE (arvio)3,40 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)2,03 € / jyvitetty osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

5,2 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

11,2-11,8 %

HUOLETONTA SIJOITTAMISTA

• Erinomainen sijainti yliopistokaupungissa
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa asunnon pitkäaikaiseen omistamiseen
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Joensuussa on erikoisosaamista mm. metsäbiotaloudessa, metallialalla, elämysteollisuudessa ja nanoteknologiassa. Suurimpia alueen yrityksiä ovat esim. autoliike Veljekset Laakkonen Oy, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa ja lukitusliike Abloy Oy. Myös tunnettu metsäkoneita valmistava John Deere sijaitsee Joensuussa, samoin kevytjuustoja valmistava Valio. Kaupungin hyvä koulutustarjonta tuottaa osaamisen lisäksi uusia yrityksiä ja innovaatiota. Suosittu opiskelijakaupunki on houkutteleva muuttokohde. Joensuussa sijaitsee Itä-Suomen yliopisto, joka on yksi Suomen suurimmista yliopistoista. Yliopistossa opiskelee peräti yli 9000 aktiivista tutkinto-opiskelijaa. Lisäksi Joensuussa sijaitsee ammattikorkeakoulu Karelia, jossa on melkein 4000 aktiivista opiskelijaa.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Pohjoiskatu 15 sijaitsee Joensuun keskustan kaupunkiosassa, noin kilometrin päässä Joensuun ydinkeskustasta. Viidentoista minuutin kävelymatkan päästä löytyy Itä-Suomen yliopisto. Alueella on pientaloja sekä tämä uudehko kerrostaloalue. Lähettyviltä löytyy ruokakauppoja sekä lukuisia ravintoloita. Joensuun jakavalle Pielisjoelle on matkaa vain 500 metriä.

Asunto Oy Joensuun Pohjoiskartano on omalle tontilleen rakennettava kuusikerroksinen hissillinen asuintalo. Rakennukseen rakennetaan väestönsuoja, johon sijoitetaan yhtiön irtaimistovarastoja ja ulkovälinevarastoja. Kohteeseen tulee asuntoja yksiöistä neliöihin. Osassa asunnoissa on lasitettu parveke. Asunnon kaikista kolmioista ja neliöistä löytyy sauna. Taloyhtiöön tulee myös osakkeina myytäviä parkkipaikkoja.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi