ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Sipoon Kalliomäenkaari 33, Sipoo

OSOITE:Kalliomäenkaari 33, Sipoo
PÄÄURAKOITSIJARakennusliike Soimu Oy
VALMISTUMINEN:3/2024
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:5
HUONEISTOJEN KOOT:23,5 m2 - 69 m2
HOITOVASTIKE (arvio)3,40 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)1,75 € / jyvitetty osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

5,0 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

9,6 %

ETUJA

• Erinomainen sijainti pääkaupunkiseudun työssäkäyntialueella
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa asunnon pitkäaikaiseen omistamiseen
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Sipoo on noin 22 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla, Uudenmaan maakunnassa. Naapureita ovat muun muassa Helsinki, Vantaa, Kerava, Tuusula, Järvenpää ja Porvoo. Sipoon kunta toimiikin maaseudun ja saariston hyviä puolia yhdistävänä solmukohtana pääkaupunkiseudun vilskeen läheisyydessä. Kunnan väkiluku on ollut tasaisessa kasvussa koko 2000-luvun ajan ja se vetää puoleensa varsinkin lapsiperheitä.

Rentoa elämäntyyliä ja omaa rauhaa tarjoava Sipoo ei ole kuitenkaan mikään uinuva paikka, sillä alueelta löytyy monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet laadukkaaseen vapaa-ajan viettoon. Elämäntyyliin ja harrastamiseen Sipoossa voi kuulua vaikka luontopoluilla käveleminen, rannoilla käyminen, golfin pelaaminen ja kalastaminen. Sipoon keskustan tunnelmallisissa putiikeissa voi käydä ostoksilla ja tapahtumaviikonlopuissa voi kokea kulttuurielämyksiä.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Sipoon Söderkulla on kehittyvä taajama Etelä-Sipoossa, jossa on asukkaita noin 4500. Söderkullan haluttavuus asuinalueena perustuu erinomaiseen sijaintiin lähellä pääkaupunkia, meren äärellä ja luonnon helmassa. Uudiskohteilla kasvava Söderkulla onkin Etelä-Sipoon paikalliskeskus. Se sijaitsee noin parin kilometrin päässä Porvoon moottoritiestä. Autolla matka Helsingin keskustaan kestää reilut puoli tuntia ja Porvoon keskustaan noin parikymmentä minuuttia. Lisäksi alueelta on hyvät bussiyhteydet Helsinkiin ja muualle Sipooseen. Sipoo kuuluukin HSL-alueeseen.

Asunto Oy Sipoon Kalliomäenkaari 33 on 44 huoneiston yhtiö Sipoon Söderkullassa. Uudet kerrostaloasunnot sijaitsevat aivan ulkoilumahdollisuuksien vieressä ja lyhyen matkan päässä kouluista, liikuntapaikoista ja Söderkullan palveluista. Yhtiössä on kuusi kerrosta, jonka kaikissa huoneistoissa on oma parveke yksiöiden ranskalaisia parvekkeita lukuun ottamatta. Parvekkeiden lasitus ei sisälly asunnon hintaan. Kolmioissa, neliöissä ja osassa kaksioita on myös valittavissa joko vaatehuone tai sauna lisähinnalla. Kohteen pihalla on yhteensä 27 autopaikkaa, joista osa on katettuja. Yhtiö rakennetaan omalle tontille.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi