ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin lenkki 23

OSOITE:Vahva-Jussin lenkki 23, Lahti
PÄÄURAKOITSIJAHartela Etelä-Suomi Oy
VALMISTUMINEN:8/2023
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:8
HUONEISTOJEN KOOT:26,5m2 - 57m2
HOITOVASTIKE (arvio)3,3 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)1,89 € / jyvitetty osake /kk

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

5,0 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

10,2-11,0 %

HUOLETONTA SIJOITTAMISTA

• Viihtyisä uusi asuinalue ja erinomainen sijainti
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa kohteen pitkäaikaiseen pitoon
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Lahden seudulla on merkittävä ympäristöosaamisen sekä teollisen muotoilun keskittymä. Erinomainen sijainti Helsingin metropolialueella, radan varrella ja valtateiden risteyksessä takaa yrityksille sujuvat  kuljetusyhteydet Suomeen ja Eurooppaan sekä laajemmin kansainvälisille markkinoille. Lahden alueella sijaitsevat oppilaitokset luovat alueelle jatkuvasti uusia innovaatioita ja yrityksiä.

Lahden seudun ammatillisissa oppilaitoksissa ja korkeakouluissa opiskelee vuosittain noin 25 000 opiskelijaa, joten myös kaupungin opiskelijaelämä on verrattain vilkasta. Vuoden 2019 alusta alkaen Lahti on ollut yliopistokaupunki. Lahdessa toimii Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto (LUT), jossa on noin 5500 aktiivista tutkinto-opiskelijaa. Lisäksi Lahdessa sijaitsee LAB-ammattikorkeakoulu, joka on opiskelijamäärällä mitattuna Suomen kuudenneksi suurin ammattikorkeakoulu 8 500 opiskelijallaan. LAB-ammattikorkeakoulu ja LUT-yliopisto muodostavat yhdessä LUT-korkeakoulut. Korkeakouluyhteisössä opiskelee yhteensä 14 000 opiskelijaa ja työskentelee 1 500 henkilöä. Lahti on houkutteleva opiskelijakaupunki ja rohkea ympäristökaupunki, joka tarjoaa antoisat puitteet niin opiskeluun kuin sujuvaan arkeen.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Vahva-Jussin lenkki 23 löytyy Lahden Asemantaustan kaupunginosasta. Kohde sijaitsee Lahden rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, 1.7 kilometrin päässä Lahden ydinkeskustasta. Alle kilometrin säteellä kohteesta löytyvät muun muassa Länsiharjun koulu, arvostettu K-Supermarket Hyppyri ja Mytäjäisten uimaranta. Alueella on vanhempia kerrostaloja sekä muutamia omakoti- ja rivitaloja tämän uudehkon kerrostaloalueen lisäksi.

Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin lenkki 23 on omalle tontilleen rakennettava kahdeksankerroksinen hissillinen asuintalo. Kohteeseen tulee asuntoja yksiöistä kolmioihin yhteensä 57 kappaletta. Kaikista asunnoista löytyy lasitettu parveke. Kohteen kaksioista ja kolmioista löytyy myös sauna. Kohteeseen tulee myös osakkeina myytäviä parkkipaikkoja, joista osa sijaitsee kadun toiselle puolelle rakennettavassa pysäköintilaitoksessa.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi