ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Valkeisenkatu 2, Kuopio

OSOITE:Valkeisenkatu 2, Kuopio
PÄÄURAKOITSIJALujatalo Oy
VALMISTUMINEN:12/2022
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:6
HUONEISTOJEN KOOT:28m2 - 57,5m2
HOITOVASTIKE (arvio)3,20 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)2,70 € / osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

4,1 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

11,6-13,6 %

HUOLETONTA SIJOITTAMISTA

• Erinomainen sijainti keskustan välittömässä läheisyydessä
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa asunnon pitkäaikaiseen omistamiseen
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Kuopio on Itä-Suomen keskus ja Suomen yhdeksänneksi suurin kaupunki. Kuopiossa on noin 6750 yritystä, joissa on noin 50 600 työpaikkaa. Huomattava osa kuopiolaisista työskentelee palvelualoilla julkisella tai yksityisellä sektorilla.

Kuopio on vahva kasvukeskus ja vireä yliopistokaupunki, joka tarjoaa monipuoliset opiskelumahdollisuudet leikkikouluista yliopistoon ja ammatillisesta koulutuksesta vapaa-ajan viriketoimintaan. Kuopiossa sijaitseva Pelastusopisto on Suomen ainoa valtakunnallinen pelastusalan ammatillinen oppilaitos ja koulutuskeskus. Ainoana paikkana Helsingin ulkopuolella Kuopiossa on mahdollisuus opiskella musiikkia ja tanssia lasten musiikki- ja tanssikouluista korkeakoulututkintoon asti.

Kuopion Tahkon alue on Suomen oloissa ainutlaatuinen, jossa saman kunnan sisällä on monipuolisen elinkeinoelämän ja kansainvälisen yliopiston elävä kaupunki ja yksi maan suurimmista ympärivuotisista matkailukeskuksista.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

atsalan kaupunginosa sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja osittain Kuopion ruutukaava-alueella. Itäpuolella on Kuopion keskusta kauppatoreineen ja  -keskuksineen ja länsipuolella Valkeisen lampi, jonka vehreillä rannoilla on muun muassa uimaranta. Alueelta löytyy myös Kuopion kaupunginteatteri sekä jää- ja uimahalli. Alueelle voi ostaa Kuopion kaupungilta kadunvarsipysäköintiin oikeuttavan asukaspysäköintiluvan.

Asunto Oy Valkeisenkatu 2 on yhden talon ja kahden rapun asuntoosakeyhtiö, jossa on 84 huoneistoa. Taloyhtiö omistaa määräosan tontistaan ja parkkihalliin tulee myytäväksi kolme kappaletta autopaikkoja. Osassa huoneistoista on joko parveke tai ranskalainen parveke. Asuntokoot vaihtelevat 28 neliön yksiön ja 57,5 neliön kolmion välillä. Katutasoon tulee lisäksi kaksi liiketilaa. Taloa vastapäätä sijaitsee Kuopion kaupunginteatteri ja keskustaan on matkaa noin 500 metriä.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi