OMAN KODIN OSTAJALLE

Asunto Oy Vantaan Leopardi, Vantaa

OSOITE:Ojalehdonkuja 2, Vantaa
TYYPPIKerrostalo
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:8
VALMISTUNUT:1/2022
TONTTI:Valinnainen vuokratontti
LÄMMITYSMUOTO:Kaukolämpö

KEHITTYVÄ KAUPUNKI METROPOLIALUEELLA

KOTI PALVELUIDEN JA ASEMAN VÄLITTÖMÄSSÄ LÄHEISYYDESSÄ

HETI ASUMAAN VALMIISEEN TALOYHTIÖÖN
UUDENKARHEAAN ASUNTOON

ASUNTOTYYPIT

3H + KT + S // 66,5 m2

NELIÖMÄÄRÄ:66,5m2
HUONEISTOSELITELMÄ:3 H + KT + S
ASUNNOT5. krs F223
6. krs F229
VELATON HINTA:252 800 - 255 800 €
MYYNTIHINTA:172 028 - 174 603 €
VELKAOSUUS:
HOITOVASTIKEARVIO:366 €
RAHOITUSVASTIKEARVIO:368 - 370 €

KAUPUNKI

Vantaa on rento ja kansainvälinen lentokenttäkaupunki keskellä metropolialuetta. Erilaisilla kulttuureilla on tilaa kukoistaa, ja Vantaalla puhutaan yli 119 äidinkieltä. Vantaa on houkutteleva kaupunki, joka kasvaa nopeasti. Se koostuu seitsemästä suuralueesta, ja sen omaleimaiset keskustat rakentuvat jatkuvasti entistä kaupunkimaisemmiksi.

Sijaintinsa ja saavutettavuutensa ansiosta Vantaa on myös yrityksille erinomainen sijoittumiskohde. Vantaalla toimii yli 11 000 yritystä, jotka tarjoavat yli 100 000 työpaikkaa, ja lentokenttäalueen kupeessa sijaitsee Suomen nopeimmin kasvava yritysalue Aviapolis.

Vantaa tarjoaa asukkailleen laadukkaat julkiset palvelut ja lukuisia mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Kaupungissa on vireä kulttuuritarjonta, monipuoliset liikuntapaikat ja kattava palveluverkosto. Lisäksi luonto on lähellä: useimmilla asukkailla on enintään 300 metriä lähimpään virkistysalueeseen.

Vantaalla eläminen on mutkatonta ja liikkuminen helppoa. Julkinen liikenne on sujuvaa, ja suurin osa vantaalaisista asuu kilometrin säteellä juna-asemasta.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Asola sijaitsee pääjunaradan varrella vain parin juna-aseman päässä Vantaan hallinnollisesti keskuksesta Tikkurilasta. Alue on hyvin saavutettavissa sekä julkisella liikenteellä että henkilöautolla. Koivukylän asemalta on hyvä lähijunayhteys eri puolille pääkaupunkiseutua ja sekä Tuusulan että Lahden väylille on lyhyt matka. Kattavista päivittäistavarapalveluista pitävät huolen aseman lähellä sijaitsevat K-Citymarket, S-Market ja Lidl.

Asunto Oy Vantaan Leopardi on 45 asunnon kerrostaloyhtiö. Yhdeksänkerroksisen yhtiön ylimmistä kerroksista on hienot maisemat ja kaikissa asunnoissa on joko parveke tai ranskalainen parveke. Taloyhtiön pihalle tulee osakkeina myytäviä auto- ja autokatospaikkoja sekä asukkaiden käyttöön yhteiskäyttöauto

YHTEYSTIEDOT

MERI SAUKKORIIPI, LKV

Puh. 010 326 4994
meri.saukkoriipi(a)asuntoneuvoja.fi

YHTEYSTIEDOT

JUSSI TAKALA, LKV/LVV

Puh. 040 215 7570
jussi.takala(a)asuntoneuvoja.fi