ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Seinäjoen Varikkokatu 4

OSOITE:Varikkokatu 4, Seinäjoki
PÄÄURAKOITSIJARakennus K. Karhu Oy
VALMISTUMINEN:8/2022
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:7
HUONEISTOJEN KOOT:25m2 - 77m2
HOITOVASTIKE (arvio)3,30 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)4,125 € / jyvitetty osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

4,1 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

11,0 %

HUOLETONTA SIJOITTAMISTA

• Uusi kohde kehittyvälle ja kasvavalle alueelle
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa asunnon pitkäaikaiseen omistamiseen
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskus, joka sijaitsee samannimisen joen molemmin puolin. Seinäjoki on Suomen pisimpään yhtämittaisesti väestöään kasvattanut maakuntakeskus. Kaupungin väkiluku on kasvanut joka vuosi 1950-luvun alusta lähtien.

Seinäjoelle pääsee junalla lännestä Vaasan suunnasta, etelästä Tampereen suunnasta, idästä Haapamäen ja Jyväskylän suunnasta sekä pohjoisesta Oulun ja Kokkolan suunnasta. Seinäjoen vähittäiskaupan volyymi on 703 miljoonaa euroa vuodessa ja moottoriajoneuvojen kaupassa Seinäjoki on Suomen suurimpia.

Seinäjoen asema tapahtumakaupunkina on korostunut vuosien aikana. Vuosittain toistuvista suurtapahtumista, Seinäjoki tunnetaan erityisesti Provinssista, Tangomarkkinoista ja Vauhtiajoista.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Itikan alue sijaitsee keskustasta vajaan kilometrin verran koilliseen päin. Alueelle on rakennettu viime vuosina paljon uusia kerrostalo ja ja Pohjan valtatien ylittävä kävelysilta yhdistää alueen luontevasti keskustaan. Alueella sijaitsee myös Seinäjoen elävän musiikin kehto, Rytmikorjaamo.

Asunto Oy Jyväskylän Kangasrinteen Katajanmarja on 62 huoneiston kerrostalokohde. Yhtiön omistuksessa on pihalla 22 autopaikkaa, jotka vuokrataan yhtiön asukkaille.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi