…….

KIINTEISTÖNVÄLITYSALAN YRITYS VERSUS ASUNNOT OSAKSI SUOMEN ASUNTONEUVOJA -KONSERNIA

Suomen Asuntoneuvoja Oy vahvistaa asuntoliiketoiminnan kasvua toteuttamalla liiketoimintakaupan, jossa seinäjokelainen kiinteistönvälitykseen erikoistunut Versus Asunnot Oy sulautuu osaksi Suomen Asuntoneuvoja -konsernia.

Suomen Asuntoneuvojan ja Versus Asuntojen kumppanuus on ollut tiivistä jo syksystä 2021 saakka. Liiketoimintakaupan myötä Versus Asuntojen toimitusjohtaja Jussi Takala siirtyy Suomen Asuntoneuvoja -konsernin palvelukseen ja vastaa jatkossa sekä kodin myynnin että välitysliiketoiminnan kokonaisuudesta ja kehityksestä.

– On hienoa päästä mukaan Suomen Asuntoneuvojan menestyksekkääseen tarinaan. Tuon omalta osaltani taloon ennen kaikkea modernia otetta kotien myyntiin. Minulle on henkilökohtaisesti tärkeää luoda asiakkaalle erityinen, lisäarvoon nojaava palvelukokemus, ja myös Asuntoneuvojalla tulemme nojaamaan vahvasti tähän ajatukseen, kuvaa Versus Asuntojen toimitusjohtaja Jussi Takala.

Versus Asuntojen sulautuminen yhteen Suomen suurimmista rakennuttajayhtiöistä mahdollistaa kehityspolun, jossa Suomen Asuntoneuvoja voi tarjota asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua niin asunnon ostoon, omistamiseen kuin jälleenmyyntiin liittyen.

– Liiketoimintakaupan myötä meillä on entistä parempi kyky luoda asiakkaillemme lisäarvoa erilaisissa asunnon ostamiseen ja myymiseen liittyvissä tarpeissa. Olen erityisen iloinen, kun saamme Jussin kaltaisen henkilön vastaamaan kotien myynnistä ja välitystoiminnasta, kertoo Suomen Asuntoneuvojan operatiivinen johtaja Jussi Pohto.

Liiketoimintakauppa tukee Suomen Asuntoneuvojaa myös sen tavoitteessa kasvattaa omistusasujien määrää tulevissa hankkeissa.

– Olemme nähneet, että kaupungit toivovat lisää erityisesti perhe- ja omistusasuntoja, ja pidämme suuntausta erittäin positiivisena asiana. Haluammekin kasvavassa määrin toteuttaa kohteita, joissa omistusasumisen toiveet ja haaveet toteutuvat, Pohto tiivistää.

…….