ASUNTOSIJOITTAJALLE

Asunto Oy Järvenpään Ruusu, Järvenpää

OSOITE:Wärtsilänkatu 6, Järvenpää
PÄÄURAKOITSIJALehto Oyj
VALMISTUMINEN:3/2023
KERROSTEN LUKUMÄÄRÄ:8
HUONEISTOJEN KOOT:23,5m2 - 92m2
HOITOVASTIKE (arvio)4,71 € / m2
RAHOITUSVASTIKE (arvio)3,70 € / jyvitetty osake

TUOTTO KESKIMÄÄRIN / VUOSI

4,2 %

PÄÄOMANTUOTTO YKSIÖT JA KAKSIOT (ESIMERKKI)

9,9-11,7 %

HUOLETONTA SIJOITTAMISTA

• Huoletonta omistamista puutarhakaupungissa Helsingin työssäkäyntialueella
• Kohde tarjoaa vakaata tuottoa asunnon pitkäaikaiseen omistamiseen
• Uuden kohteen kevyet kunnossapitotarpeet mahdollistavat huolettoman asuntosijoittamisen

KAUPUNKI

Sibeliuksen kotikaupunki Järvenpää on iloinen ja eläväinen kaupunki Tuusulanjärven rannalla. Kaupungin ehdottomia vahvuuksia on sopiva koko, hyvä saavutettavuus ja keskeinen sijainti. Järvenpää on yrittäjyyden, työn ja työvoiman elinvoimainen keskus Helsingin työssäkäyntialueella. Kaupungin työllisuusaste on korkeampi kuin valtakunnassa keskimäärin. Yritystoiminta on vilkasta ja kattaa noin 3000 eri alojen yritystä. 90 prosenttia yrityksista on pk-sektorilla ja kaupungin suurimmat työllistäjät ovat Valmet, Rocla ja Lidl jakelukeskus. Järvenpäässä on kuusi alakoulua, yläkoulu, kolme yhtenäiskoulua ja lukio. Toisen asteen opiskelumahdollisuuksia täydentää ammattiopisto Keuda, Seurakuntaopisto sekä erityisammattioppilaitos Spesia.

KAUPUNGINOSA JA KOHDE

Pajala on Järvenpään keskuksen viereinen alue, jossa vanhaa teollisuutta on viime vuosina korvattu asuntorakentamisella. Pajalassa on muun muassa uima- ja liikuntahalli, jäähalli, Järvenpään lukio ja Keudan ammattioppilaitos. Kohteemme välittömästä läheisyydestä toiselta puolelta katua löytyy K-Supermarket ja rautatieasemalle kävelee noin 10 minuutissa.

Asunto Oy Järvenpään Ruusu on kahdesta talosta ja 110 asunnosta koostuva asunto-osakeyhtiö. Modernit rakennukset nousevat Pajalan kaupunginosaan lyhyen kävelymatkan päähän rautatieasemalta. Taloyhtiön pihalle tulee osakkeina myytäviä autopaikkoja ja vuokratontin huoneistokohtaiset osuudet ovat lunastettavissa. Huoneistokoosta riippuen asunnoissa on joko parveke tai ranskalainen parveke.

YHTEYSTIEDOT

Sijoitusasunnot

Puh. 010 326 4999 (arkisin 9:00 – 14:00)
0,0825€ /puhelu + 0,1669€/min
myynti@asuntoneuvoja.fi